Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Gouda Laatste update: 7 maart 2022

Aanwinst voor Gouda: smartphone reparateur "Gefixt"

Gouda Goverwelle - Nieuws - Gouda - Aanwinst voor Gouda: smartphone reparateur "Gefixt"

De smartphone. Wie heeft er nog geen? Ik kan niemand opnoemen. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. En we doen er ook alles mee tegenwoordig. Het zijn echt zakcomputers.

De smartphone. Wie heeft er nog geen? Ik kan niemand opnoemen. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. En we doen er ook alles mee tegenwoordig. Het zijn echt zakcomputers.

Waar gebruiken we nu tegenwoordig de laptop of de tablet nog voor? Bijna alles wat we vroeger met de laptop of vaste computer moesten doen, kunnen we nu met de smartphone. Denk aan internetbankieren en iets verkopen op marktplaats.

Maar dan moet de smartphone het natuurlijk wel doen. Aangezien we steeds meer kunnen met onze telefoon, zit er ook steeds meer technologie in deze apparaten. En hoe jammer het ook is, dit kan ook allemaal kapot. Daar komt bij dat we de smartphones dus veel meer gebruiken dan de ouderwetse telefoons. Ook door dit intensieve gebruik kan er een keer wat kapot gaan natuurlijk.

En wanneer dit gebeurt is het wel zo fijn dat je voor je problemen lokaal terecht kunt. Gelukkig is dit sinds kort mogelijk in Gouda, door het nieuwe pand van reparatie specialist “Gefixt”!


Veelvoorkomende problemen

Heb je dat ook wel eens gehad, dat je s ‘avonds als je naar bed ging de telefoon aan de lader hebt gelegd, maar dat deze s ‘morgens nog steeds niet vol is? Dan is wellicht het contact kapot. Dat zit op het punt waar je de lader in de telefoon drukt. Misschien is het alleen vervuiling wat erin is gaan zitten. Dan is het verstandig om dit bij een lokale smartphone reparateur even schoon te laten maken. Het kan ook zijn dat dit contact defect is. Ongeacht de issue heeft de lokale vestiging in Gouda dit zo Gefixt.


telefoon reparatie Gouda

Ken jij deze problemen en ben jij toevallig woonachtig in Gouda? Bij een smartphone waar iets het niet meer doet, of wat hapert heb je dan gek genoeg geluk. Dicht bij je huis zit sinds kort namelijk smartphone reparateur Gefixt.

Gefixt telefoon reparatie Gouda is een echte aanwinst. Bovenstaande is nog maar een samenvatting. Ervaar zelf wat ze allemaal kunnen betekenen voor jouw waardevolle smartphone.Bron: https://gefixt.nl/filialen/gouda/