Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Wijkagenten in Gouda Goverwelle Laatste update: 20 maart 2019
Gouda Goverwelle - Wijkagenten

Wijkagenten

De wijkagenten van Gouda Goverwelle

Wij, Lily Habra en Marvin van Batenburg zijn de wijkagenten van Goverwelle.
Wij zijn voor alle bewoners en ondernemers het aanspreekpunt vanuit de politie. Onze rol als wijkagent is voornamelijk signaleren en adviseren. Wij proberen vroegtijdig te signaleren zodat we problemen kunnen voorkomen. Criminaliteit, overlast en sociale (wijk) problemen zijn de zaken waar wij ons met name mee bezig houden.

Daarnaast hebben wij een breed netwerk met partners zoals de gemeente, welzijnsorganisaties, ondernemers, basisscholen, buurt- en bewonersorganisaties enz. Want veiligheid is iets waar we met z’n allen verantwoordelijk voor zijn.

Wij zijn ook te bereiken via :

Telefoonnummer : 0900-8844
Email : marvin.van.batenburg@politie.nl en lilyhabra@politie.nl
Instagram : @wijkagentgoverwelle
Twitter : @WijkagGoudaOost


Lily: "Als wijkagent ben ik de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie. Ik ben voor de bewoners een eerste aanspreekpunt als het gaat om veiligheid. Daarnaast heb ik een signalerende rol en onderhoud ik contact met partners zoals de gemeente, welzijnsorganisaties, winkeliers en buurt- en bewonersorganisaties. Want veiligheid is iets waar we met zijn allen verantwoordelijk voor zijn! "

Marvin: "Er spelen vaak meerdere belangen en dat betekent dat je ook samen naar een oplossing moet zoeken. Het contact met de inwoners is daarom heel belangrijk, maar ook het contact met andere instanties zoals scholen, woningcorporaties en de gemeente is essentieel.”