Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Winkelcentrum Laatste update: 3 juni 2019

Albert Heijn dicht ivm verbouwing

Gouda Goverwelle - Nieuws - Winkelcentrum - Albert Heijn dicht ivm verbouwing

De Albert Heijn gaat vanaf 13 juni om 17:00 dicht voor een grote verbouwing. Woensdag 26 juni om 12.00 uur gaat de winkel weer open.

De Albert Heijn gaat vanaf 13 juni om 17:00 dicht voor een grote verbouwing. Woensdag 26 juni om 12.00 uur gaat de winkel weer open.

De winkel krijgt meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Dit is een nieuw concept van de Albert Heijn. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar dit nieuwe concept.

Feestelijke opening

Supermarktmanager Ab el Barzouhi en zijn medewerkers vieren de heropening graag samen met klanten. “Je bent van harte welkom om langs te komen. Tot en met zaterdag 29 juni zijn er veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt”. Het winkelcentrum Goverwelle wordt momenteel verbouwd. Het deel waarin Albert Heijn is gevestigd, is al klaar. Naar verwachting is de totale verbouwing van het winkelcentrum in het najaar achter de rug. “Dan komt er een groot openingsfeest. In onze winkel is het dan natuurlijk ook extra gezellig”.


Bron: https://indebuurt.nl/gouda/nieuws/albert-heijn-goverwelle-gaat-een-paar-dagen-dicht~73927