Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Winkelcentrum Laatste update: 8 mei 2019

UPDATE: Uitbreiding & Renovatie - april 2019

Gouda Goverwelle - Nieuws - Winkelcentrum - UPDATE: Uitbreiding & Renovatie - april 2019

De werkzaamheden aan winkelcentrum Goverwelle vorderen gestaag. Dat er hard wordt gewerkt aan een vernieuwd centrum kan niemand zijn ontgaan. Terwijl de bouwvakkers van Bouwbedrijf Pennings dagelijks druk in de weer zijn, zijn alle winkels gewoon open en zijn de bezoekers en klanten van winkelcentrum Goverwelle natuurlijk van harte welkom!

Aan de kant van het Poldermolenplein is de uitbreiding al duidelijk zichtbaar. Bezoekers weten de tijdelijke entree van het winkelcentrum goed te vinden. De nieuwe entrees voor de woningen zijn nu helemaal gereed. Ook het ‘skelet’ van de uitbouw bij Kruidvat is bijna klaar.

Aan de kant van het Middenmolenplein wordt al volop gebouwd aan de fundering van de uitbreiding van de Albert Heijn. Binnen in de passage is de steiger verwijderd, omdat de nieuwe kap van de passage hier nu gereed is. Tijdens de werkzaamheden wordt er alles aan gedaan om de geluid- en trillingsoverlast zoveel als mogelijk te beperken. Maar zoals u zult begrijpen, gaat bouwen niet zonder overlast. We willen alle betrokkenen in elk geval hartelijk bedanken voor het begrip.

Lees hier de hele nieuwsbrief


Bron: http://www.winkelcentrumgoverwelle.nl/