Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Sport en ontspanning in Gouda Goverwelle Laatste update: 8 februari 2019

Dierenweide Goverwelle in Gouda Goverwelle

Gouda Goverwelle - Nieuws - Sport en ontspanning - Dierenweide Goverwelle

Achterin de wijk Goverwelle ligt onder aan de dijk onze kleinschalige dierenweide. Er zijn kippen, vogels, schapen en geiten, grote en kleine konijnen die geaaid mogen worden, cavia’s en hamsters en 2 ezels.

Dierenweide Goverwelle
van Dethpad 1
2807 CG Gouda

0182-531026
Maandag Gesloten muv feestdagen
Dinsdag 09:30-10:30
Woensdag 14:00-16:00
Donderdag 14:00-16:00
Vrijdag 14:00-16:00
Zaterdag 14:00-16:00
Zondag 14:00-16:00
Advertorial

Waar dieren nog echt geaaid mogen worden!

Gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte vergeet , zijn we groot in vriendelijkheid, betrokkenheid

De dieren, daar gaat het natuurlijk allemaal om. We stellen ze graag aan u voor. In onze kinderboerderij kunt u onze ezels, geiten, schapen, kippen en hanen, eenden, konijnen, cavia's, mooie voliere vogeltjes en duiven ontmoeten. U kunt mais kopen voor de kippen. En de cavia's of konijnen aaien. De grootste dieren op onze kinderboerderij zijn de twee ezels Hans en Kaya. Hans, de wit-grijze ezel, is de oudste van de twee.

Met een zandbak, een glijbaan, rekstokken, een klimwandje en allerlei buitenspeelgoed is het heerlijk spelen, vooral voor de jongste kinderen! Meteen bij binnenkomst ziet u onze kleine speeltuin. De speeltuin is leuk ingedeeld met een grote ronde zandbak, een speelhuisje met glijbaan, wipvarkentje, rekstokken en een nieuwe klimwand en niet te vergeten allerlei loopauto’s en loopfietsen.

Je mag onze dieren aanraken en knuffelen, natuurlijk als de dieren dat zelf ook willen. In de konijnenvilla kan je lekker zitten en konijnen aaien bijvoorbeeld. Of je kunt binnen je favoriete cavia aaien.


Kom jij je verjaardag met alle dieren vieren? Een kinderfeestje op onze kinderboerderij is altijd een belevenis en kan naar wens worden aangepast.