Gouda Goverwelle
Logo van de wijkwebsite van Gouda Goverwelle
Dienstverlening in Gouda Goverwelle Laatste update: 8 februari 2019

Mijn Promotiepartner in Gouda Goverwelle

Gouda Goverwelle - Nieuws - Dienstverlening - Mijn Promotiepartner

Mijnpromotiepartner kan ook uw partner worden als het gaat om de promotie van uw bedrijf, organisatie of evenement. Mijnpromotiepartner levert promotieartikelen en relatiegeschenken in de ruimste zin des woords. Laat u vooral verrassen!

Mijn Promotiepartner
Estafetteweg 10
2807 BN Gouda

0182-517242
KvK: 24432743
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09.00 - 14.00
Zondag Gesloten
Advertorial

Uw partner voor promotieartikelen

Bij MijnPromotiePartner kunt u gemakkelijk bedrukte en onbedrukte promotionele artikelen bestellen. Van originele give aways tot luxe relatiegeschenken en alles wat daar tussen inzit.

Voor sportclubs, organisaties en evenementen ontwikkelen wij speciale merchandising artikelen. Hierbij kunt u denken aan vaantjes, baniertjes, fansjaals, caps, mutsen, minitenue, paraplu, sleutelhangers,handdoek etc. allemaal met logo van de club of organisaties en in de clubkleuren. Artikelen voor de verkoop in de fanshop,die de clubkas kunnen spekken. Maar ook sportprijzen en bekers voor toernooien en andere sportevenementen.

Bedrijfskleding neemt een steeds grotere plaats in. Bedrijven en organisaties willen dat hun medewerkers en vrijwilligers goed herkenbaar zijn en zo het visitekaartje van het bedrijf. MijnBedrijfskledingPartner is graag ook uw partner als het gaat om bedrijfs-of promotiekleding. Uiteraard kunnen wij uw kleding bedrukken of borduren met uw naam of logo. Wij beschikken over een uiteenlopende collectie bedrijfskleding, werkkleding van diverse merken, zodat de klant altijd over het juiste kledingstuk voor zijn bedrijf of organisatie kan beschikken.

Ook voor een nieuwe vlag, spandoek beachflag en masten bent u bent ons aan het juiste adres MijnVlaggenPartner laat iedere vlag voor u op het juiste moment wapperen. Ook kunnen de aangeschafte masten door MijnVlaggenPartner geplaatst worden.

Op de websites komt u tal van mogelijkheden en ideeën tegen op het gebied van promotie die u kunt gebruiken. Persoonlijk contact stellen wij ook zeer op prijs. Neem contact op met onze klantenservice via mail of tel 0182 517 242 / 06 29 251 532 wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.